sommarpresent...till mej själv

Har länge gått å funderat på att byta ut min skruttiga gamla cykel till en nyare variant, även om det tillviss del bär emot eftersom vi har många fina minnen, gamla bettan o ja..

Jag är ju en sucker för gamla lite slitna tantcyklar alá mormorstyle....och blev därför sååå glad när jag upptäckte att stålhästen, ett svenskt företag, har specialiserat sig på just precis hederliga gamla cyklelmodeller, nya men precis som förr. Bra kalas.

Så just precis alldeles nyss tog jag det STORA steget att klicka hem en egen stålis! Den kommer om några dagar, och jag laddar redan mentalt för mängder av cykelturer resten av sommaren (om det nu blir någon mer sommar?? Hallå sooolen??)

Jag slog till på en svart Stålhästen Latmask och en finfin frampakethållare (tänk: gammal-brevbärarstyle) och en framlampa (säkrast så, för andra om inte annat!). 

På pakethållaren kan man få plats med en rejäl fikakorg och en o annan väska till jobbet, perfa! Måste bara införskaffa mej en snygg hjälm åxå, inte för att det kanske finns så möe o skydda men kan ju alltid föregå med gott exempel iallafall...

Här kommer lite bilder på dessa nygamla godingar och bilderna är lånade härifrån!


En sån här blir det..fast med frampakethållare o framlampa! :)










// Linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0