Isdans

I söndags var jag på en otroligt härlig utflykt med min älskling o fina vänner. Skridskor på Vättern i strålande solsken på spegelblank is, underbart. Det kändes som miljön var hämtad direkt ur en film, helt otroligt vackert. Vi var långt ifrån ensamma, det var nästan lika många bilar på parkeringen som en varm sommardag fast svalkande dricka var utbytt mot termosar med värmande kaffe och varm chocklad.

Tyvärr äger jag inte några egna skridskor så fick glatt gå/halka/hasa/glida fram på isen istället, men det gick bra det med. Roade mej med att fota lite istället och det är ju inte heller fy skam en fin dag som denna.
















jag är en fegis..

..när det gäller nålar och sprutor. Har länge skissat på en tatto jag vill göra en vacker dag, men den där vackra dagen verkar inte dyka upp för jag är en sån mega fegis. Har försökt inbilla mej att om jag vågar göra en tatto så kanske den där sprutskräcken försvinner lite grann. Känns dock något tveksamt att det kommer att lyckas. Fegisen i mej är än så länge starkare än modet. Men nån dag då jäklar! 

Jag får väl inspireras av och vara lite avundsjuk på andra som vågat övervinna fegisen så länge..













Bilderna är hämtade från: http://rodeo.net/tattoologist/

// Linda

Struktur och diciplin tack!

Det är något jag behöver införskaffa snarast. Struktur och diciplin när det gäller pluggande, och lite annat med för den delen.

Tanken är att jag skall vara färdig med mitt examensarbete 1 Juni, vilket känns något långt bort för stunden men väldigt spännande. Något ännu mer spännande (även lite skrämmande) är att jag blir färdigutbildad bildlärare till sommaren om allt går min väg. Denna vår kommer garanterat gå i rasande fart och Juni månad, med inlämning och opponering av uppsats, kommer närma sig galet snabbt.

Det kommer hända mycket spännande saker denna vår, bland annat besök i hufudstaden hos Zeed Von Brewitz, traditionell tabergsmil, en alldeles fantastisk händelse i början av maj, några födelsedagar och säkert en hel del annat roligt ochså.

Känns som det kan bli en bra vår det här.
Måste bara ta tag lite i mitt liv först, sen kan våren och sommaren komma.

Fram tills dess drömmer jag mej bort en stund med några semesterbilder från förra sommaren.









// Linda


foto

Något annat jag brinner mycket för är fotografi, både digitalt och analogt. Här kommer lite blandade digitala bilder från en uppgift jag hade i en kurs som heter "Foto, Film, Video, Webb i pedagogisk praktik" 30hp.







/ Linda


Önskar att jag hade mer tid...

..till det bästa jag vet, måleri och skapande av olika slag.

Att få försvinna djupt in i måleriets underbara värld för en stund eller två. Låter kanske lite fjantigt, men det är då jag mår som bäst.

När tankarna är långt borta från all stress och alla måsten och jag bokstavligen kan försvinna in i bland färger, penslar, gips, fotande, pennor och andra roliga saker gör att man kommer till en annan dimension på nåt vis.

Meditation? Ja är nog inte långt ifrån den känslan iallafall. Detta är mitt sätt att hitta ny energi på...och längtan är stor tills sommarens varma dagar då man kan stå i timmar och måla ute i mammas och pappas gamla drängstuga..



50-års present till mamma. Målning i blandteknik som föreställer mej och mina syskon.



50-årspresent till pappa. Har utgått från ett foto från mamma och pappas bröllopsdag. Blandteknik.

 

/Linda


RSS 2.0