Fröken Fransson

Japp, det är jag det!

Jag jobbar för närvarande som bildlärare på min gamla högstadieskola, vilket är fantastisk roligt! Har fått ett bildlärarvick med allt vad det innebär...lektionsplanering, mentorsskap, skriva omdömmen med mera...och givetvis ha massa bildlektioner o träffa härliga elever dagarna i ända, vilket nog är det roligaste av allt!

Det har varit väldigt intensiva veckor hittils..och mer kommer det att bli. Men det gäller att passa på så man lyckas få in en fot någonstans och förhoppningsvis får lite mer erfarenhet av "verkligheten".

Lite tajt att hinna med mina andra planer för denna höst för tillfället dock. Läser två roliga kvällskurser på högskolan på halvfart, Fri Målning 7,5hp & Tredimensionell form i betong, glas och keramik 7,5hp. Det är väldigt skoj att få komma igång med lite skapande av olika slag igen, men känns för stunden som resultaten i dessa kurser blir något lidande på grund av jobbet. Hade även som mål att hinna klart med examensarbetet o de inlämningar jag har kvar innan jag kan hämta ut mitt examensbevis som bildlärare för högstadiet o gymnasiet...får väl se hur det kommer gå med den saken, hehe.

Jaja, vad är väl en bal på slottet. Känns som det är bäst att ta tillvara på de tillfällen som ges när det gäller jobb just nu, skolarbetet springer ju inte ifrån mej direkt ;)

Nähä, vad sägs om lite bilder från årets myshelg i Varberg med finfina vännerna?









// Linda


Underbara v(b)ästkust

Jag och Pelle fick till en hel veckas semester tillsammans denna sommar (lyx!). Vi packade crossbussen full med grejjer o syrde kosan mot västkusten o alla fina pärlor utmed havet. Smögen, Kungshamn, Fjällbacka, Hamburgsund, Hamburgö och Grebbestad var några av ställena vi hann med.

Vi hittade många små ställen där vi kunde parkera bussen precis bredvid havet och vakna till vågornas brus..inte helt fel kan jag intyga! Vi hälsade även på hos fina vänner och deras mysiga sommarställe i Grebbestad, bra kalas!

Räkfrossa, salta bad från solvarma klippor, strosande i mysiga affärer, grillat o gott vin, slappande med en god bok...och mycket annat..



















// Linda


Mormor flyttar in

Ja, eller iallafall mormors gamla skåp har flyttat in i vårt vardagsrum efter många timmars slit med slipning och flera lager färg. - Ikea släng er i väggen, här snackar vi bra förvaringsmöjligheter! Skåpet sväljer hur mycket böcker o annat bra o ha som helst. Undra om det inte var lite bättre förr...när det gäller möbler i allfall..

Och det där med sommar och flitig uppdatering på bloggen har inte riktigt hängt ihop tyvärr...men nu är det höst och jag har massor av bilder på lager från sommarens spektakel och som snart ska få visas upp..

Bland annat har jag fotat en hel del mycket trevliga tilllställningar..  Fina människor på ett fantstiskt bröllop, härliga semsterbilder från västkusten, fotoshoot med snygga modell-Linn och duktiga MakeUp-artisten
Fröken Fröderberg, http://mejkme.blogg.se/.
 
Men först lite bilder på mormors nygamla skåp!







// Linda

RSS 2.0