onödigt underbart..

Under helgen var jag och en av mina finaste vänner på loppisrunda, vilket alltid är lika trevligt! Vi gjorde båda två ett och annat fynd faktiskt...och min bättre hälft P blev inte ett dugg förvånad när jag kom hem med tre nya väskor, för väskor har jag ju inga sen innan, hehe. Men fina väskor kan man aldrig få för mycket av, eller hur?

Hittade en otroligt fin skinnväska i lite större kuvertmodell med en tunn axelrem i min favoritskinnfärg conjac...för 35 spänn!!! ..ett av de väskfynd jag är mest nöjd med någonsin måste jag säga!

Dagens andra väskfynd blev en finfin stel/hård clutchväska i lite brunaktigt skinn med lite leopardmöster...25 kr! Blir en perfekt utgångsväska, precis lagom med plats för mobil, pengar o läppstift. I like!

Mitt tredje väskfynd var en mindre svart plastväska i korgmodell med axelband. Den var sådär härligt retro så jag kunde liksom inte riktigt låta bli att köpa den..och den var även helt oandvänd! Kommer bli en rolig accasoar till sommaren!

Den här typen av loppisfynd är sådär lagom härligt onödigt underbart!

                       



/ Linda


Vill ha...

..ett fint vitt vitrinskåp till vårat vardagsrum där alla våra fina konst-, foto- och historieböcker får plats. Skåpet får gärna vara sådär lagom slitet och helst lite lägre och avlångt så man kan ha fina saker ovanpå ochså...så vill någon bli av med ett sådant kan ni ge det till mej!

Men känns som om man kan gömma att hitta ett sådant drömskåp för en billig penning..tyvärr. Får helt enkelt bli ett hemmabygge eller ett renoveringsprojekt av ett loppisfynd..

Hade tänkt mej något sånt här...typ.


 vitrinskåp,shabby chic,vardagsrum
       


Jaja...drömma måste man ju få göra eller hur? ...men så länge håller jag loppisögonen öppna, så förhoppningsvis hittar jag nåt finfint förr eller senare!

/Linda
 


RSS 2.0