När jag ändå är i gång...

Kan jag ju lika gärna visa vad jag själv drömmer om att få bära en vacker dag på mitt eget bröllop som förhoppningsvis blir ett bondromantiskt sommarbröllop med utomhus vigsel, vackra tal, tårar av lycka, dans på logen natten lång, trevligheter med underbara vänner, ja helt enkelt en alldelles alldelles underbart fin dag som man minns i evighet...lite måste man ju få drömma om eller hur?  

Någon av dom här 50-tals blåsorna får väldigt gärna vara med och förgylla min lilla flickdröm en vacker dag...Rackarns vad fint det skulle bli!









    

  

Helt underbara i min mening! Bilderna är hämtade från unique-vitage.com där även dessa skönheter finns att köpa.. Vem vet, en vacker dag kanske min så kallade "romatisk-komedi dröm" går i uppfyllelse..

// Linda

Giftas tankar?

En fin vän som jag läst tillsammans med i Växjö ska vandra altargången fram för att säga JA till sitt livs kärlek i sommar, helt underbart vackert kommer det att bli!

Men vad tusan ska man ha på sej?

Jag har en förkärlek till 50-talsaktiga klänningar med sådär underbart fin vidd på kjolen som får en att tänka till baka på gamla filmskådisar och raggarbilar. Vill gärna ha en klänning som sticker ut lite grann, men utan att det blir för mycket "maskerad" av det hela... Jag går alltid och klämmer lite extra på tex den här klänningen från Lindex..som jag (givetvis) inte kunde låta bli att prova, satt som ett smäck så kan ev bli ett köp senare i sommar!


Bild lånad från: http://www.lindex.com/se/Product/ImageZoom.aspx?id=14705238


Kollade även runt på lite olika vintagesidor på nätet innan idag och fann en riktig godbit som minsann ska få flytta hem till mej. En underbart fin vintageklänning med grå spets och puderrosa tyg som skiner igenom spestsen precis lagom fint.









Jag hittade denna vackra skapelse på UrbanVintage.se Dom säljer lite allt möjligt i vintageklädväg..fanns en hel del fint, kolla in vettja: http://urbanvintage.se/

Hoppas på att denna fina vintageklänning kommer passa, för nu är den på väg hem till mej för att förhoppningsvis följa med på bröllop i sommar...

// Linda



RSS 2.0