Grönt är skönt

När våren nalkas är det alltid lika härligt att fixa vårfint i fönstren hemma...tycker dock inte att det är lika skoj att putsa förstren så det får ske en annan dag (förhoppningsvis). 

Jag älskar att arrangera små stilleben lite här och där. Jag är lite anti att ha massor av saker framme överallt, men samlar man ihop många fina saker på ett o samma ställe känns det inte lika rörigt.

Kunde inte låta bli att möblera om lite hemma i förstren med lite nytt grönt och lite annat smått o gott..















// Linda


Vårkänslor

Underbara vårsol, välkommen!

Att kunna sitta ute i kortärmat med en kopp kaffe på balkongen och lyssna på fågelkvitter får minsann fart på vårkänslorna. UNDERBART.

Nu gäller det bara att få fart på allt annat också. Självdiciplinen är inte vad den borde vara när solens strålar letar sig in mellan pelagonerna i förstret. Det är lite mer lockande att vara ute och njuta istället för att gräva ner sig i böcker till examensarbetet som är tänkt att handla om samtidskonst och lärande.

Jaja, är väl bara att bita ihop och hoppas på att det blir lika fint väder nu till helgen när den årliga Tabergsmilen ska avgöras genom olika samarbetsövningar, tipspromenad, picninc, festligheter och massa skratt tillsammans med fina vänner. Det är 5:e året som vi vandrar denna (oftast väldigt långsamma) mil...är det ett teckan på att vi börjar bli gamla tros? Eller ett tecken på att vi har lika roligt varje gång och blir som barn på julafton när det är dags igen?

Jag tippar på det sistnämnda :)


Här kommer lite bilder på grönskande äppelkvistar som flyttat in hos oss nu när det är vår i luften...





   


RSS 2.0