Underbart är kort

Jaha, då var visst midsommar åxå avklarat, vad tar tiden vägen egentligen?

Det blev en väldans trevlig tillställning hemma hos päronen på landet med helgrillad gris, femkamp som blev sexkamp, god middag med polkagris pannacotta och dans på logen till ett liveband som fick alla gäster att dansa till morgonljuset tittade fram. Och tillråga på allt lyckades jag få ledigt. Underbart.

Nu gäller det bara att njuta av resten av sommaren lika mycket och passa på att ta tillvara på de finaste dagarna, kvällarna och nätterna på bästa sätt. Cykling på Visingsö, kanotpaddling, en sväng till västkusten, utflykter med båten, bad i mysiga små vikar, picknick i solnedgången med bubbelvin och god mysemat, träffa alla fina vänner, snyfta av lycka på bröllop och en massa annat skoj ska hinnas med.

Här kommer lite bilder från förra sommarens strapatser...





























Hoppas att denna sommar blir lika underbar! 

// Linda 


Tack mormor!

För att vi har fått ta över ditt gamla fina skåp! Har länge varit på jakt efter ett skåp/vitrinskåp som vi kan ha alla våra böcker och andra pinaler i..men nu behöver ja inte leta längre eftersom mormor skulle göra sig av med ett skåp i 50-tals modell. Vi tackar och bockar!

Vi slet som djur för att få ner detta (mycket tunga) skåp från tredje våningen hemma hos mormor. Hon är en riktig krutgumma som knatar dessa trappor upp och ner varje dag. Det finns ingen hiss, så det är inte dåligt med tanke på att hon fyllde 89 härom dan...

Tanken är att vi ska måla om det till vitt för att det ska passa in lite bättre hemma hos oss. Har en salig blandning av de flesta träslag hemma just nu så vitt lugnar förhoppningsvis ner det hela lite grann. I och för sej gillar jag att blanda stilar hej vilt, men vitt funkar i alla lägen.

Har inte några bilder på vårat skåp ännu, så får helt enkelt återkomma när skåpet är fixat och klart! Men hittade ett liknande skåp på blocket...så ungefär så här ser det ut...



Här kommer lite andra inspirationsbilder när det gäller inredning...










Bilderna är hämtade från google..

Det där stora huset hade suttit fint snart så man får lite mer plats för alla idéer. Våran lilla tvåa känns något begränsad i jämförelse med bilderna ovan..

// Linda

RSS 2.0