Tänk om..

..man hade lärt sig hälften så mycket under alla åren på universitetet som jag har gjort under dessa senaste månaderna?

-Snacka om Learning by doing som den käre gamle Dewey skulle sagt. Visst har vi läst om allt vad pedagogik, olika bildlektions upplägg, åtgärdsprogram heter under lärarutbildningen...MEN det är verkligen nu när man får jobba med det aktivt hela dagarna som kunskaperna verkligen landar och man lär sig "på riktigt"!

Även om det hittills har blivit vääääldigt många o långa nätter med lektionsplanering, omdömmesskrivning och förberedelser inför alla utvecklingssamtal...så är det LIKA ROLIGT varje dag att komma till jobbet! En helt okej känsla faktiskt!

Håller tummar och tår att det blir en liten bildlärartjänst över till mig under vårterminen åxå, skulle vara så roligt att få fullfölja den planering som vi börjat jobba med och se hur eleverna utvecklas!

Förhoppningsvis hinner jag slutföra allt det andra som jag har påbörjat under våren...examensarbetet ligger där bak i huvudet o maler. Hittills har jag inte haft en enda sekund över för varken examensarbete eller nåt annat heller tyvärr. Hoppas det lugnar ner sej lite efter jul...

Jaja, jag passar på att njuta så länge det varar för rätt vad det är så kan det vara för sent!

// Linda

Fotoshoot av fina bäbismagar

Något som jag tycker alldeles extra mycket om är att fota...och har hittills blivit tillfrågad att fota både bröllop, morgongåvebilder, modell fotografering, bäbisfoton och gravidfoton.

Härom dagen fotade jag en väldigt fin bäbismage som tillhör en av mina finaste vänner, vilket var väldigt roligt! Efter lite fix o trix med mejk, hår och lite styling av interiören så var det dags att sätta igång att föreviga detta lilla mirakel som sparkar i magen för fullt.

Man kan inte låta bli att undra vad det är för en liten skrutt som finns där inne?

Här kommer lite blandade bilder från en tidigare gravidfotografering....











// Linda

RSS 2.0