Bäbismage fotoshoot

Nu har jag äntligen hunnit med att redigera lite bilder igen, för det där med julfirande tar på krafterna ska ni veta! ;)

Sanningen är den att jag har haft fullt upp på jobbet med allt vad betyg o annat innebär i slutet ev höstterminen, så har varken hunnit med att fota eller redigera bilder tyvärr...men nu så har jag äntligen fått tummen ur!

Här kommer därför lite bilder på en härlig bäbismage och två väldigt fina och spända blivande föräldrar som även är två väldigt nära vänner till mig. Det blev en mysig eftermiddag med massa fina foton o mycket skratt!  

Snart blir det förhoppningsvis nyfödd-fotografering också, eftersom skrutten i magen kan titta ut vilken dag som helst...spännande, spännade!

    


    


 


    


  

// Linda  ...som håller tummar och tår att skrutten snart får träffa sina fina föräldrar!





Nu är det jul igen...

...ja eller snart iallafall :)
 
Firar att det är 1:a december med glögg o pepparkakor framför julkalendern, finfint!

Trots att jag förmodligen inte alls är den främsta målgruppen för SVTs julkalender så tycker jag fortfarande att det lika spännande att kolla in årets version varje december. Ett förvuxet barn? Eller en barnslig vuxen mån tro?

Jag längtar lika mycket till jul varje år. Även om allt stirr med julklappar o all julestress kan ge en smärre magsår så är det lika roligt varje gång att ge bort en liten uppskattad julklapp till nån av mina nära o kära. '

Föreställer mig lite sådär lagom drömskt hur jag i lugn o ro strosar i stan och snön faller sakta ner samtidigt som jag kikar i alla fina skyltfönster med tomtar överallt och sen hinner hem koka den godaste knäcken och göra de mest uppskattade klapparna själv... Kommer jag lyckas med detta någongång tros? Troligtvis inte. Kommer förmodligen bli ett stressrace utan dess like dagarna innan jul för att fixa allt som inte hunnits med...

All denna köphets inför jul känns falsk många gånger, och den verkliga anledningen till att fira jul (iallafall för mej) kan lätt komma i skymundan. Att hinna träffa familjen och umgås med släkt o vänner slår tusen gånger högre än senaste Ipaden eller vad som nu tippats fram till årets julklapp...

Oj, vad präktigt det här låter inser jag nu, men vill ändå slå ett slag för att julen inte behöver kosta skjortan för att bli så perfekt och lyckad som möjligt...en egenritad teckning från finaste gudsonen slår alla önskeklappar i världen!

// Linda

RSS 2.0